Organisere bryllupper i bydgoszcz

Planlægning af et bryllupFor hver mand er bryllupsdagen en ekstraordinær oplevelse. Og så vil jeg ikke gøre et løfte om intellekt ud af det, eller det er vores største drøm da. Jeg har drømt om dette øjeblik siden min barndom. Og det var det. Min forlovede som følge af mit forslag. Vi startede forberedelserne til den sidste vigtige begivenhed. Værelset, kjole, kjole er de perfekte ting, vi tænkte på. De havde ikke en stor bryllupsfest, så rummet kunne findes ret hurtigt. Hvad angår brudekjole, bestilte jeg det lige. Siden den traditionelle hun vidste, hvad jeg vil, så jeg ikke engang forsøgte at se sådan ud i handelen, gik jeg lige til sømestressen. Hvad angår jakkesætet klagede den fremtidige type slet ikke. Han vil gerne klæde sin gamle kjole, for han følte meget i hans sikkerhed. Tilsætningerne gik også hurtigt.

Udvælgelse af vielsesringeDer er stadig et valg af vielsesringe. Vi både lide simple, moderne ting. I arrangementet af de nuværende vielsesringe og kræves bevaret i denne bevægelse. Vi kom med ideen om at bruge en kombination af hvidt og rødt guld. Vi søgte lidt, men vi fandt det næsten perfekt. Før de er i stand til at modtage, i salonen tilbød de os midlertidige bands, for et øjeblik af engagement.

Midlertidige vielsesringe?Det er den nye mode og stil, der holder fingrene til de næste smykker. Det fik mig til at grine lidt, men senere forstod jeg, at hvis det var til stede for mig som en anden ring, var det ren nyhed for min ven. Hvilken fyr vil jo jo have et lægemiddel på fingrene? De kan ikke lide at blive ringet. De accepterede denne fremgangsmåde og dristigt passerede de sidste ringe. Min anden mand ville flyve og kende dette link med alt, hvad der er muligt. Især med briller. Og lige til en øl krus. Men jeg må indrømme, at han bar det med stolthed. Og han annoncerede til alle mine venner. Der var også andre situationer. Nogle troede, at vi allerede var blevet gift og ikke fortalt dem om det. En tante følte sig særdeles fornærmet, og det var svært at overbevise hende om, at de nuværende ringe ikke var de rigtige. Hun sagde, at verden også var skør, det vil ikke hjælpe i den nuværende vanvid. Men hun lovede at hun ville komme til bryllup. For at modtage de passende vielsesringe fra juveleren. De var usædvanlige. Præcis hvad vi bestilte. I øjeblikket kunne vi ikke vente med at oprette dem officielt.

ceremoniSom følge heraf kom hele dagen. Vejret var højt, solen skinnede, hvilket bestemt er en smuk trailer til dolla. Jeg tillader ikke nogen overtro, men jeg kunne godt lide det meget. Kirken var perfekt, smagfuldt indrettede, som også var min søsters. De opstod virkelig i anledning af opgaven. Vi klædte os til masserne af gæster. Præsten gav os opmuntring. De vigtigste ord faldt inden for disse ord: Ja. Vi var hurtigt en besøgende og en kvinde. Vi var betydeligt positive. Nu er det tid til at spille. Der var et bryllup foran os. Vi flyttede alle til et lejet værelse, en festlig middag blev serveret. Det tidligere bestilte orkester spillede hugget. Der var ingen ende på dans og fornøjelser. Alle var optaget til daggry. Så det var en god dag.